top of page

Retour beleid

Wij streven naar volledige tevredenheid van onze klanten en willen dat u tevreden bent met uw aankoop bij onze zeepwinkel. Als u echter om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, bieden wij u graag een oplossing.

 

Terugbetalingen

Als u een product wilt retourneren voor een terugbetaling, neem dan binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons op. Wij zullen u voorzien van verdere instructies over het retourproces. Zorg ervoor dat het product ongeopend en in de originele verpakking wordt geretourneerd.

Zodra we uw geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we overgaan tot de terugbetaling. Houd er rekening mee dat het enkele werkdagen kan duren voordat de terugbetaling op uw rekening wordt weerspiegeld, afhankelijk van uw betalingsmethode en bank.

 

Uitgezonderde artikelen

Houd er rekening mee dat sommige producten mogelijk niet in aanmerking komen voor terugbetaling, zoals gepersonaliseerde items of producten die om hygiënische redenen niet kunnen worden geretourneerd.

 

Beschadigde of defecte producten

Als u een beschadigd of defect product heeft ontvangen, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We zullen ervoor zorgen dat u een vervangend product ontvangt of een volledige terugbetaling, afhankelijk van uw voorkeur.

 

Contact

Voor vragen over ons terugbetalingsbeleid of voor het regelen van een retourzending kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen.

 

Bedankt voor uw vertrouwen in onze zeepwinkel. We streven ernaar om u een uitstekende winkelervaring te bieden en zijn altijd bereid om u van dienst te zijn.

bottom of page