top of page

Wij zijn Feshka

Vrouwelijke kracht, lokaal ondernemerschap

Vrouwelijke kracht, lokaal ondernemerschap Freshka

Wij zijn meesters in detail en geloven dat elke stap telt voor een grotere impact.

Welkom bij onze prachtige zeepwinkel in Rotterdam, waar vrouwelijke kracht en ondernemerschap samenkomen! Als trotse eigenaressen zijn we gepassioneerd door duurzaamheid en geloven we sterk in de kracht van kleine stappen.

 

Bij ons vind je met liefde handgemaakte zepen en milieuvriendelijke badproducten die jou en onze planeet koesteren. Elke aankoop bij ons draagt bij aan een grotere impact voor een schonere toekomst. Laten we samen de wereld verrijken, één zeepje per keer!

Ontdek de verfrissende wereld van Freshka

Zero Waste

Zero Waste is een levensstijl en filosofie die draait om het minimaliseren van afval en het maken van bewuste keuzes om onze planeet te beschermen. Het gaat niet alleen om het verminderen van het gebruik van wegwerpproducten, maar ook om hergebruik, recycling en het kiezen van duurzame alternatieven. Met Zero Waste zetten we kleine stapjes die samen een grote impact hebben op het behoud van onze natuurlijke hulpbronnen en het creëren van een schonere en groenere toekomst voor de generaties die nog komen. Doe mee met de Zero Waste beweging en laten we samen een positieve verandering teweegbrengen!

Duurzaam

Duurzaamheid is de sleutel tot een evenwichtige toekomst voor onze planeet. Het houdt in dat we verantwoord omgaan met onze natuurlijke hulpbronnen, zodat we de behoeften van het heden kunnen vervullen zonder de mogelijkheden van toekomstige generaties in gevaar te brengen. Door duurzaam te handelen en te consumeren, kunnen we de impact op het milieu verminderen, biodiversiteit behouden en sociale rechtvaardigheid bevorderen. Samen kunnen we een duurzame wereld creëren waarin alle wezens gedijen en ons ecosysteem in harmonie blijft. Laten we onze krachten bundelen voor een betere en duurzame toekomst!

Herbruikbaar

erbruikbare producten zijn een slimme en milieubewuste keuze. Door herbruikbare items te gebruiken, verminderen we de hoeveelheid afval die we produceren en dragen we bij aan het behoud van onze natuurlijke hulpbronnen. Of het nu gaat om herbruikbare waterflessen, boodschappentassen of lunchcontainers, deze duurzame alternatieven helpen ons om een positieve impact te maken op onze planeet.

 

Laten we samen streven naar een wereld waarin herbruikbaarheid de norm is, en waar we samen zorgdragen voor de toekomst van onze aarde."

bottom of page